-caramel cheesecake-

Karamelový cheesecake

Pomaly pečený cheesecake s jemnou karamelovou vrstvou, posypanou mandľovými luskami. Madle, kráľovné orechov, bohaté na minerály, antioxidanty a vitamín E, zlepšujú stav pleti a kvalitu vlasov. Neobsahujú takmer žiaden cukor a znižujú výskyt zubných kazov. Optimálne je zjesť 5 veľkých, alebo 10 malých orieškov denne. Tak smelo maškrťte.

  • caramel

Zloženie: ovsené sušienky, maslo 82%, kondenzované sladené mlieko, krémový syr Philadelphia, kyslá smotana, cukor, vajcia, mandle.

Hmotnosť celej torty: 1500g. Hmotnosť porcie: 120g. Počet porcií: 6 / 12. Trvanlivosť: 3 dni, skladovanie: +4 °C.

Alergény: 1, 3, 7, 8

Ponuka?  Cheesecakes?

Alebo vyskúšate jeden z tých najobľúbenejších?

1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridy a výrobky z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich, 6. sójové zrná a výrobky z nich, 7. mlieko a mliečne výrobky, vrátane laktózy, 8. orechy (lieskové, vlašské, pekanové, makadamové, queenslandské, kešu, para orechy, mandle, pistácie), 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej,  11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l, 13. vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich.