-NEW YORK cheesecake-

NEw York cheesecake z vanilkového lusku

V jednoduchosti je krása – aj tak by sa dala opísať newyorská klasika. Vanilkový cheesecake podľa pôvodnej receptúry sa skladá z dvoch vrstiev  – predpečeného sušienkového základu a zapečenej syrovej náplne s luskom vanilky. Je pečený vo vodnom kúpeli, čím si zachováva svoju krémovú štruktúru. Spríjemnite si deň jemnou vanilkovou chuťou a nechajte sa uniesť až na Manhattan.

  • ny

Zloženie: ovsené sušienky, maslo 82%, kyslá smotana, krémový syr Philadelphia, cukor, vajcia, vanilkový lusk.

Hmotnosť celej torty: 1500g. Hmotnosť porcie: 120g. Počet porcií: 6 / 12. Trvanlivosť: 3 dni, skladovanie: +4 °C.

Alergény: 1, 3, 7, 8

Ponuka?  Cheesecakes?

Alebo vyskúšate jeden z tých najobľúbenejších?

1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridy a výrobky z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich, 6. sójové zrná a výrobky z nich, 7. mlieko a mliečne výrobky, vrátane laktózy, 8. orechy (lieskové, vlašské, pekanové, makadamové, queenslandské, kešu, para orechy, mandle, pistácie), 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej,  11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l, 13. vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich.