-Cinnamon & Plum winter cake-

Perníkový koláč so škoricovým krémom

Náš perníkový koláč so škoricovým krémomom je rafinovanovanou kombináciou tradičných vianočných ingrediencií a vynaliezavosti našich šikovných dievčat. Základom je korpus z domáceho „perníkového“ korenia, ktorý je po upečení napúšťaný slivkovým džemom. Korpus je potiahnutý sladkým škoricovým krémom z krémového syra Philadelphia. Už Egypťania a starovekí Gréci škoricu pre jej všestranné účinky považovali za zázračnú. Dokáže prehriať chladom sužovaný organizmus, má antibiotické účinky a povzbudzuje náš imunitný systém. A nie len to – doprajte si preto našu škoricovú pochúťku v zime či v lete.

  • winter-cake

Zloženie: kyslá smotana, orechy, škorica, koriander, badián, klinček, aníz, fenikel, muškátový orech, mlieko, cukor, kakao, slivkový džem, polohrubá múka, krémový syr Philadelphia.

Hmotnosť celej torty: 1500g. Hmotnosť porcie: 120g. Počet porcií: 6 / 12. Trvanlivosť: 3 dni, skladovanie: +4 °C.

Alergény: 1, 3, 6, 7, 8, 11

Ponuka?  Moderné torty?

Alebo vyskúšate jeden z tých najobľúbenejších?

1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridy a výrobky z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich, 6. sójové zrná a výrobky z nich, 7. mlieko a mliečne výrobky, vrátane laktózy, 8. orechy (lieskové, vlašské, pekanové, makadamové, queenslandské, kešu, para orechy, mandle, pistácie), 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej,  11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l, 13. vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich.