-Drunk Chestnut Cake-

Gaštanová torta

Klasika v modernom šate – tak by sme charakterizovali našu „pripitú“ Gaštanovú tortu. Kakaové vrstvy lahodného korpusu, jemne dochutené trstinovým rumom, sú prekladané kvalitným krémom z gaštanového pyré. Gaštany sú veľmi výživné. Obsahujú veľa vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Majú nizky obsah sodíka a vody, žiadny lepok. Pozitívne pôsobia na ľudský organizmus pri strese, únave a vyčerpaní. Zlepšujú funkciu tráviacich orgánov a pripisuje sa im antiseptický účinok. Stres a napätie uvoľnia aj skaramelizované kešu oriešky, ktorými sme tortu po obvode dekorovali. Naša gaštanová dobrota vám určite vylepší náladu nie len počas sychravých jesenných dní.

  • chesnut

Zloženie: gaštanové pyré, vajcia, cukor, múka, holandské kakao, syr mascarpone, kešu oriešky, trstinový rum.

Hmotnosť celej torty: 1400g. Hmotnosť porcie: 115g. Počet porcií: 6 / 12. Trvanlivosť: 3 dni, skladovanie: +4 °C.

Alergény: 1, 3, 6, 7, 8

Ponuka?  Moderné torty?

Alebo vyskúšate jeden z tých najobľúbenejších?

1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridy a výrobky z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich, 6. sójové zrná a výrobky z nich, 7. mlieko a mliečne výrobky, vrátane laktózy, 8. orechy (lieskové, vlašské, pekanové, makadamové, queenslandské, kešu, para orechy, mandle, pistácie), 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej,  11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l, 13. vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich.