-Orange Chocolate Cake-

Pomarančovo-čokoládová torta

Základom poctivého koláča sú bez pochyby kvalitné suroviny. Tie nájdete aj v našej pomarančovo-čokoládovej torte. Na čokoládovom korpuse z cereálií sú precízne poukladané skaramelizované kolieska bio pomarančov vyberaných špeciálne pre tento dezert. Pomaranče sú nie len výborným zdrojom vitamínu C, ale obsahujú viac ako 170 ďalších látok a 60 flavonoidov, ktoré udržiavajú zdravie našich buniek. Sú zaliaté krémom z kvalitnej certifikovanej čokolády plnej antioxidantov. Vyvážená kombinácia skaramelizovaných pomarančov a dobrej tmavej čokolády je vždy zárukou úspechu.

  • choco-orange

Zloženie: cereálne kakaové sušienky, bio pomaranče, horká čokoláda, cukor, vajcia, šľahačka, maslo.

Hmotnosť celej torty: 1500g. Hmotnosť porcie: 120g. Počet porcií: 6 / 12. Trvanlivosť: 3 dni, skladovanie: +4 °C.

Alergény: 1, 3, 5, 6, 7, 8

Ponuka?  Moderné torty?

Alebo vyskúšate jeden z tých najobľúbenejších?

1. obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut, alebo ich hybridy a výrobky z nich), 2. kôrovce a výrobky z nich, 3. vajcia a výrobky z nich, 4. ryby a výrobky z nich, 5. arašidy a výrobky z nich, 6. sójové zrná a výrobky z nich, 7. mlieko a mliečne výrobky, vrátane laktózy, 8. orechy (lieskové, vlašské, pekanové, makadamové, queenslandské, kešu, para orechy, mandle, pistácie), 9. zeler a výrobky z neho, 10. horčica a výrobky z nej,  11. sezamové semená a výrobky z nich, 12. oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10mg/l, 13. vlčí bôb a výrobky z neho, 14. mäkkýše a výrobky z nich.