Kniha "Varenie a Rawenie"
Kód: 185Podrobný popis
Aj zdravá strava môže byť chutná a oku lahodiaca.
Jedlo pripravené a prijímané s láskou, radosťou a vášňou zvýši vaše vibrácie a budete sa po ňom cítiť skvele. Navyše, každý organizmus je individuálny, a preto by sme sa mali naučiť počúvať a rozpoznávať signály nášho tela.
Pre autorky Francescu Kristal Spinelli a Zuzanu Sakara Antalíkovú je raw a vegánska strava cestou, ktorá pomáha zlepšiť celkové zdravie. Obe dámy sú odborníčkami na slovo vzatými, sú totiž majiteľkami známeho Frangipani Vitality Baru v Bratislave a e-shopu s raw dezertami frangipani.sk.
V kuchárskej knihe Varenie a rawenie objavíte 86 receptov bez obsahu lepku, živočíšnych mliečnych produktov a rafinovaného cukru. Sú pripravované varením alebo podľa princípov raw stravy, čiže bez tepelného spracovania. A samozrejme, tešiť sa môžete aj na chutné a nápadité raw dezerty.
Zoznámite sa s používaním kokosového cukru, tekutého agávového sirupu a tiež kokosového oleja, ktorý patrí medzi najzdravšie tuky. Autorky v receptoch použili aj rôzne typy bezlepkových múk: predovšetkým pohánkovú, ryžovú či cícerovú múku, ale aj kukuričnú a mandľovú.
Počet strán: 192, hmotnosť: 720 g, rok vydania: 2016, väzba: brožovaná väzba, jazyk: slovenský, vydavateľstvo: Fortuna Libri, rozmer: 200×250 mm, ISBN 9788081425769
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.