Bezlepkový Nut & Caramel Cake

Kód: G5
40 €
Dostupné
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Doplnkové služby
Krájanie torty

Bezlepková orieškovo-karamelová torta zdobená tmavou čokoládovou polevou a karamelizovanými lieskovými orieškami. 

Detailné informácie

Podrobný popis

ikonky-01ikonky-02ikonky-06 (2)

Bezlepkový Nut & Caramel Cake je jednoznačným favoritom pre milovníkov orechov a karamelu. Bezlepkový korpus z mletých vlašských orechov a ryžovej múky v kombinácii s jemným karamelovým krémom je chuťový zážitok, či už máte intoleranciu na lepok, alebo nie. Zamiluje si ho každý. Torta je zaliata kvalitnou tmavou čokoládovou polevou a dozdobená karamelovým krémom a karamelizovanými lieskovými orechami. 

Informácie o možnosti pridania textu na tortu:
- na torty píšeme bielou alebo horkou čokoládou
- maximálny počet znakov (vrátane medzier) je 28
- na tortu vám radi napíšeme meno, číslo, krátke blahoželanie, srdiečko,.....skrátka čokoľvek :) nezabúdajte však, že čím menej textu, tým krajší a výraznejší bude výsledok ;)
- zopár tipov od nás: Všetko najlepšie, Ľúbime Ťa, Krásne narodeniny, Z lásky...

Vlastny-text-1-899x600px

 Zloženie: ryžová múka, vajcia, mlieko, slnečnicový olej, cukor, vlašské orechy, smotana, sladené zahustené mlieko karamelové, biela čokoláda, horká čokoláda, karamelizované arašidy a lieskové orechy, bezlepkový kypriaci prášok, sóda bikarbóna

Gramáž: 1,44kg

Dodatočné parametre

Kategória: Moderné torty
Alergény: 3. Vajcia, 5. Arašidy, 6. Sója, 7. Mlieko a Laktóza, 8. Orechy
Skladovanie: do +8°C
Trvanlivosť: 3 dni
? Filter pre Alergikov: Bez ovocia, Bez lepku, Bez arašidov, Bez alkoholu
? Filter podľa chuti: Čokoládová, Orechová
Tagy: torta, dezert, moderné torty
Počet porcií: 12
Výška: 5cm
Priemer: 23cm
Korpus: orechový
Plnka: karamelová

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Nevypĺňajte toto pole: